Vacatures

Werken bij JMT

JOIN OUR TEAM!

Bij JMT zijn we altijd op zoek naar flexibele en energieke aanpakkers ter versterking van onze teams. Dus reis je graag door heel Europa of blijf je liever op 1 locatie? Voel jij je lekker op kantoor, in ons magazijn of op de baan? Bij JMT kan het allemaal!

Specifieke vacatures zijn te bekijken in het onderstaande overzicht. Open sollicitaties zijn ook zeker welkom. Laat ons weten waar je interesse ligt door contact met ons op te nemen of reageer op een van de openstaande vacatures.

Wil jij graag bijdragen aan de realisatie van de grootste beurzen, belangrijke congressen en de tofste events en stroomt er service bloed door jouw aderen? Dan zien wij jouw bericht tegemoet en nodigen we je graag uit om samen te ontdekken of JMT groen ook jouw kleur is!

VACATURE: MEDEWERKER OP- EN AFBOUW

17.01.2020

Ter versterking van onze op- en afbouw crew zoeken wij meerdere nieuwe MEDEWERKERS OP- EN AFBOUW! Wil jij je spierballen onderhouden zonder dagelijks bezoek aan de sportschool en ook nog wat zien van de wereld?

Bekijk dan hier de vacature en join the team!

 

 

VACATURE: CHAUFFEUR

17.01.2020

JMT is op zoek naar een CHAUFFEUR. Vind jij het leuk om afwisselend door heel Europa te touren, maar ook zeker 'binnenland ritjes' te maken? In overleg met de planning krijg jij verschillende ritten toegewezen, dus de ene week slaap je in je eigen bed en de week erna ontbijt je uitgebreid in een hotel. 

Lijkt die afwisseling je wel wat? Lees dan de vacature en reageer!

VACATURE: (LEERLING) STOFFEERDER FLOORCOVERINGS

17.01.2020
Ben jij op zoek een nieuwe uitdaging als stoffeerder, óf wil je juist een vliegende start maken binnen dit mooie vakgebied? Maak je graag deel uit van een gezellig team harde werkers en slaap je in een hotel net zo lekker als thuis? Dus, beschik jij over een flexibele werkhouding en ben je iemand die van aanpakken weet? Dan is dit de baan voor jou!

Bekijk hier de vacature (leerling) STOFFEERDER direct en neem contact met ons op!

VACATURE: ORDERPICKER

17.01.2020

Ter uitbreiding van ons team in het JMT magazijn in onze standplaats Dinteloord, zijn we op zoek naar opgeruimde ORDERPICKERS. Zorgen dat alles op rolletjes loopt in een magazijn van ruim 2 voetbalvelden groot met ruim 89.000 artikelen op voorraad? Dat betekent teamwork, uitdaging en pieken wanneer het nodig is!

Een klus die jij wil klaren? Bekijk de vacature en reageer!

VACATURE: PROJECTLEIDER RENTAL FURNITURE

17.01.2020

Heb jij een helikopterview en breng je ieder project, groot of klein, in binnen- of buitenland tot grote hoogte? Dan is de baan van PROJECTLEIDER op jouw lijf geschreven! Als spin in het web werk je nauw samen met mede leveranciers en de locatie, onderhoud je het contact met de klant en stuur je je team efficiënt aan. 

Herken je jezelf in deze verantwoordelijke en uitdagende baan? Reageer dan snel op deze vacature!