Vacatures

Werken bij JMT

JOIN OUR TEAM!

Bij JMT zijn we altijd op zoek naar flexibele en energieke aanpakkers ter versterking van onze teams. Dus reis je graag door heel Europa of blijf je liever op 1 locatie? Voel jij je lekker op kantoor, in ons magazijn of op de baan? Bij JMT kan het allemaal!

Specifieke vacatures zijn te bekijken in het onderstaande overzicht. Open sollicitaties zijn ook zeker welkom. Laat ons weten waar je interesse ligt door contact met ons op te nemen of reageer op een van de openstaande vacatures.

Wil jij graag bijdragen aan de realisatie van de grootste beurzen, belangrijke congressen en de tofste events en stroomt er service bloed door jouw aderen? Dan zien wij jouw bericht tegemoet en nodigen we je graag uit om samen te ontdekken of JMT groen ook jouw kleur is!

VACATURE: ORDERPICKER

09.04.2019

Ter uitbreiding van ons team in het JMT magazijn in onze standplaats Dinteloord, zijn we op zoek naar opgeruimde ORDERPICKERS. Zorgen dat alles op rolletjes loopt in een magazijn van ruim 2 voetbalvelden groot met ruim 89.000 artikelen op voorraad? Dat betekent teamwork, uitdaging en pieken wanneer het nodig is!

Een klus die jij wil klaren? Bekijk de vacature en reageer!

VACATURE: PROJECTLEIDER RENTAL FURNITURE

08.04.2019

Heb jij een helikopterview en breng je ieder project, groot of klein, in binnen- of buitenland tot grote hoogte? Dan is de baan van PROJECTLEIDER op jouw lijf geschreven! Als spin in het web werk je nauw samen met mede leveranciers en de locatie, onderhoud je het contact met de klant en stuur je je team efficiënt aan. 

Herken je jezelf in deze verantwoordelijke en uitdagende baan? Reageer dan snel op deze vacature!

VACATURE: CHAUFFEUR

08.04.2019

JMT is op zoek naar een CHAUFFEUR. Vind jij het leuk om afwisselend door heel Europa te touren, maar ook zeker 'binnenland ritjes' te maken? In overleg met de planning krijg jij verschillende ritten toegewezen, dus de ene week slaap je in je eigen bed en de week erna ontbijt je uitgebreid in een hotel. Lijkt die afwisseling je wel wat? Lees dan de vacature en reageer!

VACATURE: MEDEWERKER OP- EN AFBOUW

08.04.2019

Ter versterking van onze op- en afbouw crew zoeken wij een nieuwe MEDEWERKER OP- EN AFBOUW! Wil jij je spierballen onderhouden zonder dagelijks bezoek aan de sportschool? Bekijk dan hier de vacature en join the team!

 

 

VACATURE: HEFTRUCK CHAUFFEUR

08.04.2019

Ben jij een meester op de heftruck, óf wil je dat graag worden? Ter uitbreiding van ons team in Dinteloord zijn wij op zoek naar een veelzijdige HEFTRUCK CHAUFFEUR die vlot en veilig af en aan rijd om onze vrachtwagens vakkundig te laden én te lossen. Daarnaast zorg je ervoor dat andere afdelingen ook vooruit kunnen. Kom jij ons team versterken? Bekijk de vacature en solliciteer snel!

VACATURE: TEAM LEADER WAREHOUSE = INGEVULD

30.04.2019

OP DEZE VACTURE KAN JE NIET MEER REAGEREN, DE VACATURE IS INGEVULD!

Wij zoeken een TEAM LEADER WAREHOUSE met leidinggevende en organisatorische kwaliteiten. Vind jij het geen enkel probleem om je team te helpen met hun werkzaamheden, ben je sociaal vaardig en kan je een team van circa 6 personen motiveren en enthousiasmeren? Dan is deze baan voor jou bestemd! Bekijk hier de vacature en reageer snel!

 

 

VACATURE: SALES CONSULTANT RENTAL FURNITURE = INGEVULD

08.04.2019

OP DEZE VACATURE KAN JE NIET MEER REAGEREN, DE VACATURE IS INGEVULD!

Wegens uitbreiding van onze afdeling Sales, zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige SALES CONSULTANT waarbij het service bloed door de aderen stroomt! Je doet er alles aan om ervoor te zorgen dat onze internationale klanten goed geholpen worden. 

Ben jij de commerciële én dienstverlenende topper die ons fijne team op kantoor in Dinteloord komt versterken? Check hier de vacature en stuur ons een korte motivatie en je CV.