Vacatures

Werken bij JMT

JOIN THE TEAM!

Bij JMT zijn we altijd op zoek naar flexibele en energieke aanpakkers ter versterking van onze teams. Dus reis je graag door heel Europa of blijf je liever op 1 locatie? Voel jij je lekker op kantoor, in ons magazijn of op de baan? Bij JMT kan het allemaal!

Specifieke vacatures zijn te bekijken in het onderstaande overzicht. Open sollicitaties zijn ook zeker welkom. Laat ons weten waar je interesse ligt door contact met ons op te nemen of reageer op een van de openstaande vacatures.

Wil jij graag bijdragen aan de realisatie van de grootste beurzen, belangrijke congressen en de tofste events en stroomt er service bloed door jouw aderen? Dan zien wij jouw bericht tegemoet en nodigen we je graag uit om samen te ontdekken of JMT groen ook jouw kleur is!

VACATURE: FINANCIEEL-ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

03.01.2019

Ben jij de administratief en financieel onderlegde aanpakker waar wij naar op zoek zijn? Ter versterking van onze financiële administratie op ons kantoor in Dinteloord zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

Zie jij het wel zitten om je te ontwikkelen in een internationale werkomgeving? Bekijk de vacature en meld je aan!

VACATURE: CHAUFFEUR

21.12.2018

JMT is op zoek naar een Chauffeur! Vind jij het leuk om afwisselend door heel Europa te touren, maar ook zeker 'binnenland ritjes' te maken? In overleg met de planning krijg jij verschillende ritten toegewezen, dus de ene week slaap je in je eigen bed en de week erna ontbijt je uitgebreid in een hotel. Lijkt die afwisseling je wel wat? Lees dan de vacature en reageer!

VACATURE: MEDEWERKER OP- EN AFBOUW

21.12.2018

Ter versterking van onze op- en afbouw crew zoeken wij een nieuwe medewerker op- en afbouw! Wil jij je spierballen onderhouden zonder dagelijks bezoek aan de sportschool? Bekijk dan hier de vacature en join the team!

VACATURE: HEFTRUCK CHAUFFEUR

21.12.2018

Ben jij een meester op de heftruck, óf wil je dat graag worden? Ter uitbreiding van ons team in Dinteloord zijn wij op zoek naar een veelzijdige heftrucker die vlot en veilig af en aan rijd om onze vrachtwagens vakkundig te laden én te lossen. Daarnaast zorg je ervoor dat andere afdelingen ook vooruit kunnen. Kom jij ons team versterken? Bekijk de vacature en solliciteer snel!