SNEL AAN DE SLAG IN HET MAGAZIJN OF DE BUITENDIENST? BEL 0167-523925. DE KOFFIE STAAT ALTIJD KLAAR VOOR GEMOTIVEERDE AANPAKKERS!

MEER WETEN OVER WERKEN BIJ JMT? LEES VERDER!

Wat ga je doen?

JMT is een grote speler op het gebied van meubel-, en tapijttegelverhuur voor beurzen, congressen en evenementen. Wij maken voor onze klanten het onmogelijke mogelijk. HOE? Bekijk het 'JMT in Actie' filmpje onderaan deze pagina. Hier zie je de opbouw van een groot event om een indruk te krijgen van waar wij met elkaar allemaal toe in staat zijn! Gaaf toch?! Om dit soort projecten te kunnen realiseren zoeken we aanpakkers waarbij het service bloed door de aderen stroomt! 

Wil je weten hoe een baan bij JMT eruit kan zien? Bekijk dan hier direct de huidige openstaande vacatures. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten? Neem direct contact met ons op, of lees hieronder verder over waar je terecht komt en met wie je aan de slag gaat! En ohja, vergeet niet om het filmpje te bekijken, want dan wil je zeker bij JMT aan de slag! In de afgelopen periode gingen al veel nieuwe collega's je voor, ben jij de volgende die we aan ons team mogen toevoegen?

Waar we het allemaal voor doen

Waar ga je werken?

JMT werd in 1982 opgericht door de broers van de Merbel die een stofferingsbedrijf hadden in Dinteloord. Op verzoek van een van hun trouwe klanten leverden ze een keer een stuk tapijt voor een beursstand, een gouden greep! Al snel leidde dit tot het leveren aan meer stands en tot meer en meer bekendheid in de wereld van beurzen, congressen en evenementen. Gaandeweg werd het assortiment uitgebreid met meer soorten tapijt én meubilair. Eind jaren '80 werd zelfs al voorzichtig buiten de landsgrenzen gekeken en werd het verzorgingsgebied van JMT groter en groter.
 
Begin jaren '90 vond de eerste overname plaats. Met deze overname van een groot meubelbedrijf in Duitsland werd JMT een internationale onderneming. En bij die ene vestiging bleef het niet! Meer Duitse locaties volgden en dit was gelijk de start van een snelle internationale groei. Na Duitsland volgde onder andere Frankrijk, Spanje en Engeland met voorraadhoudende vestigingen en verkoopkantoren in Italië, Zwitserland en natuurlijk België.

De Corona pandemie heeft een inkrimping van de groep tot gevolg gehad en JMT is momenteel vertegenwoordigd in Nederland, België en Duitsland, maar nog steeds werkzaam door heel Europa!

Met wie ga je werken?

Je werkt samen met de leukste collega's die stuk voor stuk servicegericht zijn én van aanpakken weten. Verder hebben je toekomstige collega's een zwak voor de bijzondere en dynamische branche waarin wij werkzaam zijn! Want dat is het! We werken met zijn allen, van verkoop, planning en buitendienst tot reiniging, administratie en stoffering aan het best mogelijke eindresultaat voor onze klant, want samen is leuker dan alleen! 

Behalve voor het werk, dat met periodes echt wel pittig kan zijn, is er ook tijd voor leuke dingen. De buitendienst, bestaande uit o.a. chauffeurs, projectleiders en medewerkers op- en afbouw verblijven regelmatig in het buitenland. Naast hard werken is er ook altijd tijd voor een geintje en gezelligheid. Samen eten, ontbijten en af en toe een drankje in het centrum van een bruisende stad is dan ook geen uitzondering. Verder hebben we één keer per maand een gezellige VRIJMIBO, een zomer BBQ, afdelingsborrels en om het jaar een personeelsfeest. En natuurlijk heeft JMT haar eigen actieve personeelsvereniging!

Genoeg mogelijkheden dus om je collega's ook buiten het werk om beter te leren kennen. Op de foto's zie je alvast een paar van onze toppers, hoor jij daar binnenkort ook bij?

JMT in actie