Meubilair

Meubilair verhuur bij JMT

Ben je op zoek naar meubilair voor stands, evenementen of congressen? Dan ben je bij JMT aan het juiste adres! Wij verhuren meubilair en beursinrichting van tafels en stoelen tot brandblussers maar ook congresstoelen en tapijttegels. We leveren het meubilair niet alleen in Nederland, maar zonder problemen door heel Europa en daarbuiten. We kennen elke Europese venue als onze broekzak en voorzien je event- of beursmateriaal op tijd en in perfecte staat daar waar jij het hebben wilt! 

Meubilair verhuur in heel Europa

JMT Rental Furniture is de nr. 1 Europese speler in het verhuren van meubilair. Of het nou gaat om beursinrichting, congressen, studio's voor TV of online uitzendingen, tentoonstellingen of grote (sport) events, wij delen de passie van onze klant. Het creëren van de perfecte ambiance om de boodschap optimaal over de bühne te brengen. Daarbij is inrichting van cruciaal belang en verhuur van meubilair een absolute uitkomst!

Verhuur mét service

Naast een ruime keuze aan meubilair, van design tot sfeervol of juist praktisch, bieden we een bijzonder hoog serviceniveau. Ons Europese netwerk met meerdere Europese vestigingen zorgt voor maximale logistieke efficiëntie én we zetten graag die extra stap. We zijn 365 dagen per jaar 24/7 bereikbaar voor onze klanten en je kan vertrouwen op een professioneel team dat een vlekkeloze service verleent. Die combinatie van kennis en professionaliteit staat garant voor jouw succes!

Meubelverhuur in de livecomm branche is topsport!

Het verhuren van meubilair voor tijdelijke evenementen is topsport. Plannen, lopen, sjouwen, rennen én optimaal presteren is cruciaal. Onze JMT’ers, op kantoor, in onze magazijnen en op locatie doen het allemaal. En deze topsport bedrijven we bij JMT al meer dan 40 jaar! We zijn al jarenlang de huisleverancier van  RAI Amsterdam , Jaarbeurs Utrecht,  MECC Maastricht en Ahoy Rotterdam op het gebied van van meubilair verhuur, waar we onder andere het ABN AMRO World Tennis Tournament, de Zesdaagse en diverse beurzen en congressen beleveren. Verder kom je ons meubilair ook tegen in studio's voor de opnames van online events en TV shows waaronder het Gouden Televizier Ring gala,  Zo zijn er nog tal van evenementen zoals het Eurovision Songfestival, Formule 1 Dutch Grand Prix, en op diverse andere venues door heel Europa waar JMT haar partnership laat zien.

Niet alleen verhuur tafels en stoelen

Wanneer je op zoek bent naar up-to-date en kwalitatief hoogstaand meubilair, dan is dat via JMT Rental Furniture snel en professioneel geregeld. Naast het verhuur van meubilair zoals design tafels en stoelen, kan je ook voor event- en beursmateriaal als afzetpaaltjes, brandblussers en keukenapparatuur bij ons terecht. 

Duurzaam design

Ons meubilair wordt keer op keer ingezet op diverse evenementen en is dankzij onze goede zorgen een lang leven gegund. Als onze meubelen door het vele gebruik versleten dreigen te raken blazen we ze in ons eigen atelier nieuw leven in door her- stoffering, spuiten of upcyclen. Hiermee verlengen we de levensduur optimaal en blijft het meubilair, inzetbaar voor beurzen of de inrichting van congressen en allerhande on- en offline events.

Zuinig, zorgvuldig en creatief zijn is ons bestaansrecht. Steeds meer milieuvriendelijk en duurzaam design, vervaardigt volgens onze eigen visie en filosofie, kunnen aanbieden is een ontwikkeling die we van harte ondersteunen, uitdragen en doorvoeren.

Duurzaamheid in meubilair verhuur is onze ogen dan ook niet moeilijk, het is gewoon een kwestie van doen! De komende jaren gaan we onze collectie duurzaam en circulair meubilair dan ook steeds verder uitbreiden. Bij de samenstelling van deze collectie wordt naast een aantrekkelijk design ook gekeken naar bijvoorbeeld het gewicht, de mogelijkheid tot stapelen en andere belangrijke eigenschappen om het meubilair op een verantwoorde manier te kunnen vervoeren.