TAFELS HUREN DOE JE BIJ JMT!

Wil jij tafels huren voor een event, beurs of congres? Dan ben je bij JMT aan het juiste adres. Van conferentie tafels tot statafels en zelfs bijzettafels, wij bieden een breed en diep assortiment met veel verschillende typen en modellen tafels en natuurlijk ook bijpassend ander meubilair. 

Door dit ruime assortiment en onze grote voorraad kan je bij JMT tafels huren in alle soorten en maten, in diverse kleuren, verschillende afmetingen én prijzen. Natuurlijk ontbreken bekende designs en trends niet in onze collectie. Denk bijvoorbeeld aan de bekende CPH (Ronan & Erwan Bouroullec) of Pyramid (Wim Rietveld) serie van het populaire Deense design merk HAY, de klassieker Le Corbusier of de strakke Code van Pedrali. 

Bij JMT doen we er alles aan om de wens van de klant te realiseren. Is er geen tafel te vinden in de gewenste kleur? Wij kunnen je alsnog van dienst zijn! Door de aanwezigheid van onze eigen zagerij en spuiterij zijn we super flexibel en kunnen we bijna elk onderstel leveren in combinatie met een blad naar keuze. Ook zijn we in staat om tafels voor onze klanten te customizen, bijvoorbeeld door tafelbladen of -poten te spuiten in de huiskleur of een andere ral kleur naar keuze. Het tafel verhuur aanbod bij JMT is mede daardoor zeer divers. 

Welke tafel is geschikt voor mijn event?
Vind je het lastig om de juiste tafel te kiezen? Twijfel over het design, de toepassing of de verhouding sta/zit? Doe online inspiratie op voor het juiste design of neem contact op met onze  sales afdeling, zij helpen je uiteraard graag verder! Hier in ieder geval vast een aantal tips die je verder op weg kunnen helpen bij het kiezen van de juiste tafel of tafelopstelling.

De perfecte tafels huren voor een beursstand

- Afhankelijk van de grote van de stand en het doel van de beurs deelname begin je doorgaans met een spreektafel. (vergader of dinertafel)

- Voor een meer informele uitstraling is een koffietafel met een paar fijne stoelen of fauteuils een uitkomst. Je biedt je gasten in alle rust een aangenaam verpozen!

- Wil je je gasten niet te lang laten 'plakken' kies er dan voor om statafels te huren, ook in combinatie met horeca op je stand is dit een slimme zet.

- Wanneer er meer ruimte beschikbaar is, ga er dan voor om een combinatie tussen hoge en lage tafels te huren, dit geeft een speels effect en biedt uitkomst voor ieder soort gesprek van kennismaken, kopje koffie tot het uitgebreid bespreken van een (zaken)deal. 

Tafels huren voor events

Voor meer zakelijke bijeenkomsten als presentaties, vergaderingen of congressen kan je kiezen voor diverse mogelijkheden. Wil je dat mensen bijvoorbeeld een drankje kwijt kunnen, kunnen schrijven of een laptop (denk aan stroompunten!) kunnen gebruiken, ga dan voor een opstelling waarbij tafels en stoelen worden gecombineerd:

- Cabaret opstelling: rijen tafels met aan iedere tafel 5 of 6 stoelen achter en naast de tafel geplaatst. Gasten zitten in de richting van de spreker. Deze setting is perfect voor een programma met één of     meerdere sprekers dat een langere tijd in beslag neemt. Verder is deze zaalopstelling voor grotere groepen uitermate geschikt. Zeker als  het de bedoeling is dat  gasten in groepjes korte opdrachten       doen of om tussentijds drankjes of hapjes te serveren. Dit kan prima met een vierkante of rechthoekige tafel, maar denk ook eens aan rond of ovaal!

- U-vorm of Carré opstelling; de naam zegt het al, gasten zitten hierbij aan vergader of conferentietafels die staan opgesteld in een U-vorm of een vierkant. Deze opstelling geeft veel mogelijkheid tot       interactie en is perfect voor een brainstorm sessie of vergadering. Wanneer er een spreker of trainer voor de groep staat is een U-vorm uiteraard het handigst!

- Let op! Wanneer je kiest voor carré of U-opstelling is het slim om tafels te huren met een zogeheten ‘schaamschot’ of om de tafels aan de voorzijde ‘af te rokken’. Zo voorkom je inkijk, dat geeft een rustiger en netter beeld en is voor dames in een rokje, wel zo prettig!

- Schoolopstelling; De tafels staan in rijen zoals je wel kent uit het klaslokaal. Bij deze vorm kijkt iedereen in de richting van de spreker. Een prima zaalopstelling voor langer programma met een groep die net iets te groot is voor een carré of U-vorm. Minder geschikt voor onderlinge interactie.
 

Statafels of tafels huren voor een feest of diner?

Bij een vermakelijk event zoals een feest of diner stem je de inrichting af op je catering en je gasten:

- Feest: lekker dansen, een jonger publiek en finger food: lekker staan aan hangtafels, bartafels of statafels (geef het beestje een naam) is hier perfect! Denk aan een verhouding 80/20 (sta/zit), uiteraard kan zit hier ook (deels) lounge zijn aangevuld met mooie koffie- en bijzettafels.

- Diner: bij een chique of sit down diner ga je natuurlijk voor mooi gedekte (ronde) diner tafels. Als er genoeg ruimte is zijn een paar statafels langs de kant altijd fijn voor gasten die even de benen willen strekken tussen de gangen door.

- Buffet of walking dinner, kies hier voor een mix tussen statafels en zitten, afhankelijk van je doelgroep en het gekozen

  entertainment speel je met de verhouding sta en zit.

Ook voor bijpassende stoelen, barkrukkenfauteuils of lounge meubilair ben je bij JMT aan het juiste adres!

Tafel huren voor een studio setting voor TV of een online event?

Geen probleem! Ook daarmee kan JMT je van dienst zijn. een interview of studio tafel met genoeg ruimte voor een 1,5 meter opstelling tussen de gasten. Een trapezevormige tafel zoals je die veel ziet op TV, een 'Jinek-tafel' of 'TV-tafel' neem contact met ons op voor de opties!

Grote voorraad, snel geleverd

Door grote voorraden, flexibiliteit en met diverse Europese vestigingen zijn we nooit ver verwijderd van grote steden als Amsterdam, Parijs of Keulen. We bezorgen, monteren en plaatsen de tafels op locatie en komen ze na afloop weer ophalen, daar hoef je je dus niet meer over te bekommeren wanneer je tafels en ander meubilair besteld bij JMT. Neem contact met ons op! We zijn je graag van dienst!