STOELEN HUREN DOE JE BIJ JMT!

Het inrichten van een ruimte dient diverse doelen. Simpelweg een ruimte voorzien van tafels en stoelen om aan te zitten en te werken is de basis. Maar het toevoegen van een stukje comfort, aankleding en het creëren van sfeer of zelfs een beleving zijn de volgende stappen. Stoelen zijn één van de backbones van je inrichting en daarom is het kiezen van de juiste stoel belangrijk. JMT heeft daarin een enorm aanbod en voor het huren van stoelen ben je bij JMT dan ook aan het juiste adres!

Wij verhuren stoelen in alle soorten en maten en geschikt voor elke gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan comfortabele congres stoelen, stapelbare stoelen voor een conferentie, design stoelen voor een VIP lounge of trendy stoelen om een bepaalde sfeer te creëren op een stand of event. Maar denk ook zeker aan de stoelen voor het publiek bij een opname voor TV of de inrichting van een studio. Binnen ons brede en diepe assortiment is er volop variatie qua design, kleur en materiaal en zo maken we het onze klanten mogelijk om op ieder evenement de gewenste sfeer te creëren. 

JMT verhuurt al ruim 40 jaar stoelen en ander meubilair en bij ons ben je verzekerd van de juiste stoel op de juiste plek tegen de juiste prijs! 

Design stoelen huren tegen een scherpe prijs

Binnen ons grote assortiment is er uiteraard ook ruime keus in design stoelen, van verschillende bekende ontwerpers.  Zo zijn er stoelen te huur van onder andere Charles & Ray Eames, Phillippe Starck, Verner Panton en HAY. Ook kun je bij JMT originele Dutch Design stoelen huren van onder andere Zuiver en VEPA. Denk bijvoorbeeld aan de modellen Feston (Zuiver) en de prijswinnende duurzame Felt (VEPA).

Grote voorraad populaire modellen

Met meerdere vestigingen in Europa is JMT een grote speler te noemen in de verhuur branche. Naast ruim 40 jaar ervaring met het beleveren van allerhande beurzen, congressen en evenementen in heel Europa hebben we ook grote voorraden verspreid over diverse magazijnen. We kunnen dus altijd snel schakelen en stoelen leveren op elke gewenste locatie in Europa en daarbuiten. We zijn altijd dichtbij de grote venues en leveren snel van 1 tot honderden of zelfs duizenden stuks stoelen.

We doen ons uiterste best om onze klanten een maximale beschikbaarheid bieden, daarom hebben we de populaire producten grootschalig op voorraad. Alle stoelen van hout tot kunststof en van gestoffeerd tot metaal en in diverse afmetingen zijn te vinden op deze pagina. 

Stoelen inspiratie vind je hier!

Ben je er nog niet helemaal aan uit? Doe dan inspiratie op en bekijk hier hoe andere klanten onze stoelen en overig meubilair hebben ingezet op diverse gelegenheden. 

Er is meer te huur!

Met alleen een stoel ben je er natuurlijk nog niet. Richt je complete beursstand of evenement, live, hybrid en zélf online in met producten van JMT en huur ook de bijpassende tafelsstatafelsbarkrukken of balies bij ons en wij komen alles netjes op locatie brengen en ophalen op de gewenste datum en tijd.