Join our team:

Orderpicker / Magazijn medewerker gezocht!

Wij zijn JMT!
JMT is een grote speler in de meubel-verhuurbranche voor beurzen, congressen en evenementen in binnen- en buitenland. Wij maken voor onze klanten het onmogelijke mogelijk. Om dit te kunnen doen zoeken we aanpakkers waarbij het service bloed door de aderen stroomt! Wil jij deel uitmaken van een gezellig team met harde werkers? Solliciteer snel!

Dit ga je doen:
In het magazijn zorg je ervoor dat de vrachtwagens, die naar grote en kleine events door heel Europa vertrekken, compleet en vakkundig geladen zijn én natuurlijk dat ze met de juiste spullen op weg gaan. Tevens help je ook om de terugkerende wagens te lossen en alles weer netjes op te bergen in ons magazijn, om ook een volgende transport weer op schema te laten vertrekken. The show must go on! Je bewaakt samen met je collega’s de kwaliteit van ons meubilair en draagt eraan bij dat onze klanten de juiste spullen op tijd én in perfecte staat ontvangen. Kortom, je staat aan de basis van een succesvol event!

Wij zoeken:
Een fijne nieuwe collega met een flexibele werkhouding die van aanpakken weet! Het is belangrijk dat je ‘in shape’ bent, want het is een actief beroep! Verder ben je een echte teamplayer, je helpt je collega’s wanneer nodig en je bent  stressbestendig. Samen klaren we de klus!

Wij bieden jou:

  • Een goed salaris en 8% vakantietoeslag
  • Goede CAO met o.a. pensioenregeling, reiskosten, interessante overwerk regeling, ploegentoeslagen, etc. (CAO Tentoonstellingsbedrijven)
  • 36 vakantiedagen! (24 + 12 ATV bij een 40-urige werkweek)
  • Eén keer per maand een gezellige VRIJMIBO met leuke collega’s
  • Je bent actief bezig gedurende de dag, dus een sportschool heb je niet meer nodig ;-)
  • Actieve personeelsvereniging, afdelingsborrel en om het jaar een personeelsfeest
  • Leuke attentie met de feestdagen
  • Collectieve zorgverzekering
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het behalen van je heftruckcertificaat op kosten van JMT

Zie jij jezelf al in het JMT groen?
Neem voor meer informatie contact op met ons op, telefoonnummer 0167-523925. Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Dan ontvangen wij graag je CV óf een korte motivatie via de mail (info@jmt.nl). We kijken uit naar je reactie en nemen binnen een week contact met je op!