Join our team:

Medewerker op- en afbouw events gezocht!

Wij zijn JMT!
JMT is een grote speler in de meubel-verhuurbranche voor beurzen, congressen en evenementen in binnen- en buitenland. Wij maken voor onze klanten het onmogelijke mogelijk. Om dit te kunnen doen zoeken we aanpakkers waarbij het service bloed door de aderen stroomt! Wil jij deel uitmaken van een gezellig team met harde werkers? Solliciteer snel!

Dit ga je doen:
Ben jij een echte aanpakker? In deze functie maak je de op- en afbouw van de grootste internationale evenementen, beurzen en congressen van begin tot eind mee. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het volgens tekening inrichten van stands tot zelfs hele hallen. Het leggen en/of rapen van tapijttegels, plaatsen en/of ophalen van meubilair en andere benodigdheden. Je werkt onder leiding van een projectleider die het team aanstuurt. 

Het is een afwisselende functie waarbij enige zelfstandigheid wordt verwacht. Soms komen er ook kleine montagewerkzaamheden bij kijken, om de klant optimaal van dienst te zijn. Doordat de evenementen en beurzen op verschillende dagen, tijden en locaties plaatsvinden betekent het dat jij ook flexibel kunt werken. Daarnaast vind je het leuk om regelmatig meerdere dagen in Nederland of in het buitenland in een hotel te verblijven.

Wij zoeken:
Een fijne nieuwe collega met een flexibele werkhouding die van aanpakken weet! Het is belangrijk dat je ‘in shape’ bent, want het is een actief beroep! Verder ben je een echte teamplayer, je helpt je collega’s wanneer nodig en je bent stressbestendig. Samen klaren we de klus!

Wij bieden jou:

Een goed salaris en 8% vakantietoeslag
Goede CAO met o.a. pensioenregeling, reiskosten, interessante overwerk regeling, ploegentoeslagen, etc. (CAO Tentoonstellingsbedrijven)
36 vakantiedagen! (24 + 12 ATV bij een 40-urige werkweek)
Eén keer per maand een gezellige VRIJMIBO met leuke collega’s
Je bent actief bezig gedurende de dag, dus een sportschool heb je niet meer nodig ;-)
Actieve personeelsvereniging
Leuke attentie met de feestdagen
Collectieve zorgverzekering
De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het behalen van je heftruckcertificaat of groot rijbewijs op kosten van JMT
Doorgroei mogelijkheden, naar bijvoorbeeld projectleider of (heftruck)chauffeur

Zie jij jezelf al in het JMT groen?
Neem voor meer informatie contact op met ons op, telefoonnummer 0167-523925. Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Dan ontvangen wij graag je CV óf een korte motivatie via de mail (info@jmt.nl). We kijken uit naar je reactie en nemen binnen een week contact met je op!