Join our team:

Projectleider Beurzen gezocht!

Wij zijn JMT!
JMT is een grote speler in de meubel-verhuurbranche voor beurzen, congressen en evenementen in binnen- en buitenland. Wij maken voor onze klanten het onmogelijke mogelijk. Om dit te kunnen doen zoeken we aanpakkers waarbij het service bloed door de aderen stroomt! Wil jij deel uitmaken van een gezellig team met harde werkers? Solliciteer snel!

Dit ga je doen:
Nadat een project door je collega's is aangenomen zorg jij samen met jouw team voor de daadwerkelijke uitvoering ervan. Als projectleider geeft het jou een kick om elk event, groot of klein, in binnen- of buitenland  tot een succes te maken. Jij bent de aanvoerder van het team! In deze functie maak je alles van begin tot eind mee. Je leidt de op- en afbouwwerkzaamheden en bent op het project het aanspreekpunt voor de klant(en). Je hebt de verantwoordelijkheid over het volgens planning en kwalitatief goed opleveren van de op- en afbouw van de grootste internationale evenementen, beurzen en congressen. Je leidt, organiseert, communiceert en coacht op mensgerichte wijze. In deze voltijd functie zijn, door het (inter)nationale karakter van de werkzaamheden, overuren, weekendwerk en hotelovernachtingen geen uitzondering. 

Wij zoeken:
“Een spin in het web” want als projectleider opereer je als aanspreekpunt op werklocatie(s) en zorg je ervoor dat je op een zo efficiënt mogelijke manier met je team te werk gaat. Je bent één van de gezichten van JMT en de oren en ogen van je collega's op kantoor. Het is een afwisselende functie waarbij zelfstandigheid en zelfredzaamheid wordt verwacht. Belangrijk zijn een collegiale instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit, aantoonbare ervaring als leidinggevende, een klantgerichte instelling en je moet in het bezit van een rijbewijs zijn.  (BE is een pré)

Wij bieden jou:

Een goed salaris en 8% vakantietoeslag
Goede CAO met o.a. pensioenregeling, reiskosten, interessante overwerk regeling, ploegentoeslagen, etc. (CAO Tentoonstellingsbedrijven)
36 vakantiedagen! (24 + 12 ATV bij een 40-urige werkweek)
Eén keer per maand een gezellige VRIJMIBO met leuke collega’s
Je bent actief bezig gedurende de dag, dus een sportschool heb je niet meer nodig ;-)
Actieve personeelsvereniging 
Leuke attentie met de feestdagen
Collectieve zorgverzekering
De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het behalen van je heftruckcertificaat of groot rijbewijs op kosten van JMT

Zie jij jezelf al in het JMT groen?
Neem voor meer informatie contact op met ons, telefoonnummer 0167-523925. Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Dan ontvangen wij graag je CV óf een korte motivatie via de mail (info@jmt.nl). We kijken uit naar je reactie en nemen binnen een week contact met je op!