Waarom JMT?

Onze services

JMT is een van de grootste verhuurders van meubilair en vloerbedekkingen voor evenement en beurzen in heel Europa. Wij bieden een compleet pakket aan producten, diensten en kennis. Bij JMT staat service en kwaliteit voorop zodat onze klanten succesvolle beursstand en inrichting, congressen en events in de breedste zin van het woord kunnen opleveren.

Innovatief & kwalitatief assortiment

We hebben een breed scala aan producten in ons standaard assortiment en zijn zelfs in staat om op verzoek meubilair of vloerbedekking buiten onze collectie om te leveren. Samen met onze klanten innoveren we onze collecties voortdurend om ervoor te zorgen dat we het best mogelijke assortiment aan kunnen bieden. We investeren ook constant in nieuwe voorraad om ervoor te zorgen dat we altijd beschikken over de actuele trends. Op zoek naar iets dat we (nog) niet in ons assortiment hebben? Neem contact met ons op, we helpen graag!  

Servicepartner

We zullen altijd behulpzaam zijn met het vertalen van concepten en ideeën naar de juiste combinatie van meubilair en vloerbedekking om van ieder evenement, beurs of congres een succes te maken. Met het oog op de best mogelijke service werken we met eigen mensen en externen die hun vak verstaan en dienstverlenend zijn ingesteld, zodat we een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige service kunnen bieden. Komen we een keer voor en uitdaging te staan, die lossen we op, samen, altijd.

Europees netwerk, lokale kennis

JMT heeft meerdere Europese vestigingen; er is dus bijna altijd een vestiging die meubilair en vloerbedekking kan leveren vanuit een locatie in de buurt. Vanuit onze kantoren door heel Europa zijn we in staat om alle evenementen te ondersteunen met behulp van lokale expertise, native speaking personeel en een consistent hoog niveau van service en kwaliteit. Ongeacht waar we samenwerken; we zijn er voor je, en altijd op tijd. Het uitgebreide Europese netwerk van JMT garandeert ook korte levertijden. Neemt gerust contact met ons op, zodat we je kunnen helpen om uw event, beurs of congres te optimaliseren.

Duurzaam

Wij doen onze uiterste best om onze impact op het milieu te verminderen. Dat doen we onder andere door gebruik te maken van ons Europese netwerk waardoor we kunnen bezuinigen op het transport. We maken gebruik van gerecycled plactic en dekens van oude lompen om ons meubialir in te verpakken voor vervoer en we kopen steeds meer duurzaam geproduceerde items in, zowel qua meubes als qua vloerbedekking. Lees meer over duurzaamheid én wat je zelf kan doen!  Vragen of op zoek naar een maatwerk oplossing voor een specifieke situatie of aanvraag? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord!