Nieuws

Rotterdam Ahoy en JMT treden samen de toekomst tegemoet.

13.03.2018

Tijdens de 45ste editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament hebben JMT en Rotterdam Ahoy de reeds jarenlange samenwerking wederom verlengd. Jolanda Jansen, directeur Rotterdam Ahoy: “Al vele jaren werken wij naar volle tevredenheid samen. Het ABN AMRO World Tennis Tournament is een prachtige gelegenheid om deze samenwerking te verlengen.”
 
JMT, toonaangevend in verhuur van vloerbedekking en meubilair, is al tientallen jaren de vaste huisleverancier van Rotterdam Ahoy. “We kennen elkaar door en door en zijn samen ‘opgegroeid’”, aldus Jean-Pierre Brouwers, Algemeen Directeur JMT.
 
En groeien, dat is nou net waar de komende jaren de nadruk op ligt bij Ahoy. In de stad van pioniers bouwt Rotterdam Ahoy een nieuw internationaal congrescentrum, een muziekhal en een theater/auditorium. De huidige Beurs- & Evenementenhallen worden ingrijpend gemoderniseerd. De vernieuwingen maken deel uit van het plan 'Hart van Zuid, plek om te blijven’ van de gemeente Rotterdam. Het vernieuwde Ahoy wordt in 2020 geopend.
 
In JMT heeft Rotterdam Ahoy in ieder geval een solide partner waar ze op kunnen bouwen en vertrouwen. “Wij doen er alles aan om Ahoy te ondersteunen nu én in de toekomst. Ook wij kijken enorm uit naar de forse uitbreiding van Ahoy en zijn vast besloten om met elkaar Rotterdam Ahoy aan de top te houden.” 

PERSBERICHT maart 2018 Tekst: JMT Foto: © PR Ahoy

‘Expect everything @ JMT’

10.11.2017

Recent introduceerde JMT de nieuwe collectie 16. Deze bundelt voor het eerst de collectie van JMT International en die van JMT Floorcoverings samen. Daarmee realiseren we één voordeur voor onze twee productgroepen. Voor u als opdrachtgever is JMT één, en graag bieden we meubilair en vloerbedekking om die reden ook als één aan. Zoals u van ons gewend bent, verzorgt JMT voor u de complete beursstand inrichting of evenement inrichting.

Met de slogan ‘Rental furniture and floorcoverings, expect everything at JMT’ benadrukt JMT deze gedachte. Daarbij denken we vooral in mogelijkheden, waarmee meteen de IMPOSSIBLE-campagne is uiteengezet. Een campagne waarin alle ontkenningen met een JMT-groen kruis zijn doorgestreept.

Wilt u ook beschikken over de nieuwe catalogus? Klik hier!

Waarom JMT voor evenement inrichting?

JMT verzorgt al ruim 30 jaar meubilair en vloerbedekking om uw beursstand inrichting naar een hoger niveau te tillen. JMT levert niet alleen alle benodigdheden om uw evenement inrichting zo compleet mogelijk te maken, wij denken ook met u mee. Hierdoor zijn wij naast uw leverancier ook uw partner. JMT denkt in oplossingen, hier zit onze kracht. Naast het feit dat wij met u meedenken, bent u bij ons aan het juiste adres voor uw gehele beursstand inrichting. JMT levert namelijk zowel meubilair als vloerbedekking, en verzorgt de gehele logistiek eromheen. Of dat nu voor uw kortdurend evenement is, uw congres of uw bijzondere beursdeelname.

Nieuwe collectie
JMT is trots op haar nieuwe collectie. Wij hebben maar liefst 212 nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Hierdoor kunnen wij uw standinrichting nog completer maken. Nog meer kleuren, nieuwe stoelen, tafels en krukken zorgen voor een enorme uitbreiding van ons toch al zo brede assortiment.

6 redenen om voor JMT te kiezen!
Bij JMT houden wij ervan om u zo goed mogelijk te helpen en u alles onder één dak aan te kunnen bieden. Daarom bieden wij meubels, vloerbedekking en transport aan. Hierdoor heeft u in één keer uw gehele beursstand inrichting compleet.

Wij willen naast een totaalpakket ook kwaliteit bieden. JMT doet al 30 jaar haar best om u meubels en vloerbedekking van de beste kwaliteit te kunnen leveren. Door onze specialistische kennis en ruime ervaring maken wij uw beursstand tot een echte designstand met een inrichting van de hoogste kwaliteit.

Dit alles doet JMT met een zeer groot en uitgebreid assortiment. Zo weten wij zeker dat wij u (bijna) altijd kunnen bieden waar u behoefte aan heeft. Mochten wij ondanks ons ruime assortiment niet kunnen voldoen aan uw behoefte, schaffen wij de meubels indien nodig voor u aan zodat u deze vervolgens van ons kunt huren.

Dankzij onze internationale connecties leveren wij onze producten voor uw beursstand inrichting door heel Europa. JMT heeft namelijk vestigingen in acht Europese landen. Dus of u nou in Nederland of ergens anders in Europa een inrichting nodig heeft voor uw evenement, JMT is er voor u. En we zijn niet zomaar bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar zitten we letterlijk aan de telefoon voor u klaar!

Door onze jarenlange ervaring zijn wij meer dan een leverancier geworden. Wij zien onszelf als uw partner in business en wij denken graag met u mee om u de juiste oplossing te kunnen bieden. Niet alleen denkt JMT graag met u mee, wij denken ook graag aan het milieu. Als u voor JMT kiest, kiest u naast een kwalitatieve oplossing, ook voor duurzame oplossing voor uw evenement inrichting.