Join our team:

Chauffeur gezocht!

Wij zijn JMT!
JMT is een grote speler in de meubel-verhuurbranche voor beurzen, congressen en evenementen in binnen- en buitenland. Wij maken voor onze klanten het onmogelijke mogelijk. Om dit te kunnen doen zoeken we aanpakkers waarbij het service bloed door de aderen stroomt! Wil jij deel uitmaken van een gezellig team met harde werkers? Solliciteer snel!

Dit ga je doen:
Je bent steeds op pad met een wagen vol meubilair. Van klassiekers van bekende topdesigners tot de onmisbare standaard producten waar men op een stand of event niet zonder kan. Je doet de meest uiteenlopende (internationale) events, beurzen en congressen aan en rijdt dus steeds op een andere locatie.

Op locatie help je je collega’s van de op- en afbouw crew om de goederen uit te pakken en ter plaatse naar de juiste locatie of klant te brengen. Soms komen daar ook kleine montagewerkzaamheden bij kijken, om de klant optimaal van dienst te zijn. Tevens bewaak je samen met je collega’s de kwaliteit van het meubilair en draag je eraan bij dat onze klanten de juiste spullen op tijd én in perfecte staat ontvangen. Doordat de evenementen en beurzen op verschillende dagen, tijden en locaties plaatsvinden betekent het dat jij ook flexibel kunt werken. Daarnaast vind je het leuk om regelmatig meerdere dagen in het buitenland te verblijven.

Wij zoeken:
We zijn op zoek naar een fijne collega met een flexibele werkhouding die van aanpakken weet!

Verder ben je in het bezit van een groot rijbewijs, chauffeursdiploma en code 95 of je hebt de intentie om dit op korte termijn te gaan halen. Dit is eventueel mogelijk op kosten van JMT.
 
Enige topografische kennis van Europa is een pré en het zou fijn zijn als je reeds in het bezit bent van een heftruck certificaat of bereid bent om ook dit snel te behalen.

Wij bieden jou:

Een goed salaris en 8% vakantietoeslag
Goede CAO met o.a. pensioenregeling, reiskosten, interessante overwerk regeling, ploegentoeslagen, etc. (CAO Tentoonstellingsbedrijven)
36 vakantiedagen! (24 + 12 ATV bij een 40-urige werkweek)
Eén keer per maand een gezellige VRIJMIBO met leuke collega’s
Je bent vaak actief bezig gedurende de dag, dus een sportschool heb je niet meer nodig ;-)
Actieve personeelsvereniging
Leuke attentie met de feestdagen
Collectieve zorgverzekering
Ontwikkel jezelf verder door bijvoorbeeld het behalen van je heftruckcertificaat of groot rijbewijs op kosten van JMT

Zie jij jezelf al in het JMT groen?
Neem voor meer informatie contact op met ons, op telefoonnummer 0167-523925. Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Dan ontvangen wij graag je CV óf een korte motivatie via de mail (info@jmt.nl). We kijken uit naar je reactie en nemen binnen een week contact met je op!