Floor planner, ontwerp snel en eenvoudig je event of stand design

We zijn verheugd om de 3D Event Designer online software aan al onze klanten aan te kunnen bieden. Onze floor planner biedt alle voordelen en het gemak van de 3D Event Designer software en daaraan toegevoegd onze volledige meubilair collectie. Ontwerp, design, creëer en combineer doo onze meubels door middel van het 'drag and drop' principe in je ontwerp te slepen.

De 'get started video' is hieronder te bekijken, meer tutorials vind je hier!

Veel design plezier!

Zo werkt onze floor planner!

Maak je eigen event of stand design

Met onze floor planner maak je snel en eenvoudig een ontwerp voor stand of evenement. Plaats wanden, leg een vloer, richt je ruimte in en voeg zelfs planten en bezoekers toe aan je digitale ontwerp! Ideaal om een 2D tekening te maken voor jezelf en collega’s wanneer het jullie eigen stand betreft. Een gratis tool waarmee je je ideeën handen en voeten kunt geven en je collega’s of medewerkers mee kan nemen in je ontwerp. Met één klik is je 2D plattegrond om te zetten in een 3D afbeelding waar je zelf  ‘doorheen kunt lopen’ waarmee je event of stand design echt tot leven komt!
 
Voor professionals werkzaam in de standbouw, beurzen of eventbranche is deze floor planner tool uitermate geschikt om snel een eerste schets te tonen aan je klant. Met deze tool zie je ook in één oogopslag hoe bepaalde meubels uit de JMT collectie met elkaar combineren als set en in een groter geheel. Alleen daarom is het al een uitkomst!
 

STAND DESIGN VOOR EEN BEURS

Moet het meubilair een prominente rol spelen in jouw ontwerp? Of heeft het een meer ondersteunende of functionele rol? JMT heeft het in ieder geval allemaal, het is aan jou om te kiezen! Moeilijk? De floor planner helpt je op weg! Naast het feit dat elk product te bekijken is als 360 graden afbeelding op de productpagina is ook elk meubelstuk snel een eenvoudig middels het ‘drag and drop’ principe digitaal in te tekenen in je ontwerp. Een mooie zithoek met de ICEBERG II sofa en een ICEBERG I fauteuil? Super leuk! Maar welke salon- of bijzettafel maakt dit setje compleet? Scroll door de collectie en vind de look en feel is die jij zoekt! Sla je ontwerp op en werk er later aan verder of deel je stand ontwerp met je klant of je collega’s.


EVENT DESIGN, SFEER CREËREN

Het creëren van een sfeer die bijdraagt aan de beleving van de bezoeker of gast is key bij de organisatie van elk event. Eventinrichting en eventstyling  is een essentieel onderdeel van de mix om gasten in de gewenste ‘state of mind’ te brengen zodat ze het event optimaal ervaren. Bij JMT vind je zonder twijfel het meubilair en de vloer die het beste in de gewenste setting past, in combinatie met de juiste styling en decoratie maak je het decor voor je event helemaal af. Uiteraard kunnen wij je helpen en samenwerken met de decorateur van jouw keuze óf je in contact brengen met ons preferred partners op dit gebied, zodat je je over de complete eventstyling géén zorgen hoeft te maken!
 
Gebruik de floor planner om te kijken welke combinaties net dat extra’s geven aan de look and feel van jouw event zodat je zeker weet dat je voor de beste optie gaat!
 

EVENT EN STAND DESIGN IN VERSCHILLENDE STIJLEN

 Een beursstand of event inrichten kan in vele verschillende stijlen. Van grafisch tot industrieel en van kleurrijk tot warm en strak Scandinavisch design. Bezoek ook eens onze ‘Get inspired’ pagina’s om te zien hoe onze meubels ‘het doen’ in het echt. We weten zeker dat je daar enthousiast van wordt en we je kunnen inspireren voor jouw event of stand design!


JMT STAAT ALTIJD VOOR JE KLAAR

Een beursstand of event inrichten kan zo geregeld zijn. Wij zorgen voor een snelle levering. Dit komt onder andere doordat JMT vestigingen heeft door heel Europa. Meer weten over de leverbetrouwbaarheid? Lees het onder andere in dit artikel. Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor onze klanten.
 
JMT heeft een ontzettend groot aanbod. Hierdoor kan je op elk mogelijke manier je beursstand of event inrichten. JMT levert producten tot aan de start van de beurs of het evenement. Je kan dus ook altijd terecht bij ons als je na het inrichten van je stand nog iets extra’s nodig hebt, we hebben altijd voldoende voorraad dichtbij de venue van jouw keuze.
 
Heb je je keuze gemaakt of mis je nog net dat ene item om de inrichting die jij voor ogen hebt te kunnen realiseren? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Floorplanner

Om de floorplanner te gebruiken moet u zijn ingelogd.