Leverancier van deze website:

JMT

Oliemolen 2
4671 HB Dinteloord
Nederland

(T) +31 (0)167-523925
(F) +31 (0)167-523332

E-mail: info@remove-this.jmt.nl

Bank no. RABOBANK 31.38.20.570
IBAN code Bank. NL86RABO0313820570
BIC: RABO NL2U
Kamer van Koophandel nummer: 20043538
BTW nummer: NL005927377B01


Copyright 2017 JMT.
JMT is lid van de Boemer Rental Services Group, www.boemer.eu

Alle rechten voorbehouden.

Alle tekst, foto's, grafische afbeeldingen, geluids-, video- en animatiebestanden en hun ordening zijn onderhevig aan auteursrecht en andere wetten voor de bescherming van intellectueel eigendom.

Niets op deze website mag worden gekopieerd voor handelsdoeleinden of worden doorgegeven, gewijzigd / gebruikt op andere websites. Ook de foto's zijn onderhevig aan het auteursrecht van degenen die ze ter beschikking hebben gesteld.

Licentierechten

JMT biedt u graag dit innovatief en informatief internetprogramma aan.

We vragen uw begrip voor het feit dat JMT zijn intellectuele eigendom, inclusief patenten, handelsmerken en auteursrechten moet beschermen en dat deze internetsite geen licentierechten kan verlenen op het intellectuele eigendom van JMT.

Aansprakelijkheid

We geven u deze informatie zonder enige - expliciete of impliciete - belofte of garantie.Alle impliciete garanties met betrekking tot de verhandelbaarheid, geschiktheid voor bepaalde doeleinden of niet-inbreuk op wetten en patenten zijn uitgesloten. Hoewel we ervan uitgaan dat de door ons gegeven informatie correct is, kan de informatie toch fouten of inaccuraatheden bevatten. U vindt op onze website ook links naar andere internetsites. We waarschuwen u dat we geen invloed hebben op het ontwerp en de inhoud van deze ‘gelinkte sites’. We kunnen daarom niet garanderen dat de op deze sites aangeboden informatie actueel, correct, volledig of van goede kwaliteit is. We nemen daarom afstand van de inhoud op deze sites. Deze verklaring is van toepassingen op alle links naar externe sites die op onze website worden geboden en de inhoud van deze externe site.

Meer informatie kunt u verkrijgen door een email te sturen naar info@remove-this.jmt.nl


Design en codering:

wfp:2 GmbH & Co. KG
Konrad-Zuse-Ring 2
DE-41179 Mönchengladbach
www.wfp2.com