JMT werkt samen met Desso. Desso is leverancier van hoogwaardige tapijttegels en tapijt, en richt zich voornamelijk op vloerontwerp en Cradle to Cradle®. In dat kader past het bedrijf ook uitstekend in de Lean & Green-filosofie van JMT. Het Desso Carpet Take-Back-certificaat is daar dan ook het bewijs van

JMT is sinds 2014 tevens lid van Meeting Professionals International (MPI), het platform waar meeting planners en meeting suppliers nationaal en internationaal kennis uitwisselen op het brede vlak van events.

JMT is lid van het Centrum voor Live Communication
de nederlandse branchevereniging voor beurzen,congressen en evenementen

JMT is ook lid van IFES (International Federation of Exhibition & Event Services). Hierdoor heeft JMT een internationaal netwerk ter beschikking om u ook in andere landen van dienst te kunnen zijn.

JMT heeft een samenwerkingsverband met CORT gesloten. Deze Amerikaanse leverancier van huurmeubilair is in staat om u een passende oplossing voor al uw huurmeubilair te bieden. Hierdoor hoeft u geen meubelen meer mee te nemen vanuit Europa ! 
Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

JMT is partner van MVO Nederland (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Om partner te kunnen worden moet je als bedrijf voldoen aan een partnerprofiel en een manifest onderschrijven. Dit Manifest heeft onder andere als uitganspunt dat bedrijven bij alle bedrijfsbeslissingen die zij nemen naar een zorgvuldige balans streven tussen People, Planet en Profit. 
Voor meer informatie over wat het inhoud om Maatschappelijk verantwoord te ondernemen en het partnerschap met MVO Nederland verwijzen wij u door naar de website van MVO Nederland: www.mvonederland.nl

JMT is het eerste (en tot op heden enige) verhuurbedrijf voor meubilair en vloerbedekking dat het Lean & Green-certificaat bezit. Dit door TNO beoordeelde certificaat geeft aan dat JMT bijdraagt aan de verduurzaming van de logistieke keten. Daarbij gaan kostenbesparing en reductie van CO2 hand in hand. JMT  behoort door de certificering tot ‘de Koplopers’ binnen de logistieke sector die zich verbinden aan de doelstelling om hun CO2 uitstoot binnen afzienbare tijd drastisch te reduceren. Kijk voor meer informatie over Lean & Green op: