Uniek in meubelverhuur: De awardwinning Tulpi

dinsdag, 02. juni 2015

Hij staat al een aantal jaar bij JMT International in de meubelverhuur collectie. En bij niemand anders. De Tulpi. Nu, 3 jaar nadat JMT de stoel toevoegde aan zijn meubelverhuur collectie, valt deze opvallende designstoel van Marco Manders weer in de prijzen.

Het innovatieve aan de Tulpi is de opklapbare zitting. Bovendien kan de Tulpi 360 graden om zijn as draaien, waardoor de gebruiker altijd zelf de ideale zitrichting kan kiezen. De Tulpi zal na verlaten van de zitting zacht dichtklappen zoals een echte tulp dit ook doet. Met deze eigenschappen past de stoel perfect in het meubelverhuur assortiment van JMT: innovatief, modern en toch heel gebruiksvriendelijk. Wilt u unieke stoelen huren voor een evenement? Dan kiest u voor de Tulpi. 

Onderscheidend in meubelverhuur; exclusieve en prijswinnende meubels

 

De Tulpi, die u dus exclusief in de meubelverhuur collectie van JMT kunt vinden, kreeg recentelijk de toonaangevende Golden A’ Design Award toegekend. Deze award-uitreiking is de meest voorname jaarlijkse design-competitie ter wereld.

Naast producten en ontwerpen voor de meubelverhuur zijn er ook andere categorieën. De award kwam voort uit de wens om uit de miljoenen producten en ontwerpen die jaarlijks geïntroduceerd worden de beste ontwerpen meer aandacht te geven. De award-winnende producten en ontwerpen krijgen uitgebreide aandacht tijdens het A 'Design Award Gala en tentoonstelling in Italië, en komen in de spotlight te staan van de internationale pers.

 

Meubelverhuur door JMT

De erkenning voor de Tulpi onderstreept eens te meer het innovatieve karakter van JMT in meubelverhuur. We kiezen en geven gewoon altijd het beste: origineel design, hoogwaardige afwerking, de beste partners, een topassortiment en vakkundige medewerkers. Een bijzonder ontwerp in de vloerbedekking? Of een opvallende inrichting? Dankzij onze ruime expertise in meubelverhuur kunnen onze medewerkers het concept van de designers perfect vertalen in hun dienstverlening. 

Bovendien weten ze wat service bij meubelverhuur betekent; op de beursvloer of bij de opbouw van een event. Zo checken onze kwaliteitscontroleurs alles zorgvuldig voor vertrek. Zo weet u zeker dat u vloerbedekking en meubels van de beste kwaliteit huurt!