Nieuw beursmeubilair

maandag, 09. februari 2015

Onderscheidend zijn is belangrijk. Voor u, als partner voor uw opdrachtgevers. En daarom ook voor ons, als úw partner. Want uiteindelijk gaat het om de beursstand van uw opdrachtgever. Door het inzetten van de nieuwe meubels van JMT laat u uw klant eens te meer zien dat u op de hoogte bent van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

In de loop van 2014 heeft JMT natuurlijk nieuw beursmeubilair geïntroduceerd. Meubilair voor beurzen, evenementen en congressen. Meubilair wat anders is dan anders. Voor binnen en voor buiten, voor uw beursstand en voor uw evenement. De Barrati’s, de Inside Out, de Seaside, de Trapani; het is zomaar een greep uit onze nieuwe collectie.

 

Ook in 2015

Natuurlijk zijn we trots op onze nieuwe aanwinsten. Maar ook in 2015 is het uiteraard onze bedoeling om u nóg meer nieuwe producten te kunnen laten zien.

Dus u kunt in de loop van de komende maanden op regelmatige basis nieuws van ons verwachten op het gebied van beursmeubilair. Omdat we ons, net als u, willen blijven onderscheiden.

 

Nieuwe items en bestaande successen

Natuurlijk zorgen wij ook in 2015 weer voor een uitgebreid assortiment voor de inrichting van uw stand of evenement. Want of het nu stoelen, tafels, vitrines, displays, folderrekken of opbergrekken zijn, de meubels van JMT helpen u met de samenstelling van uw perfecte beursstand inrichting.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over uw beursstand inrichting en meubilair. Of bel ons op 056–36 1420. Zoals altijd staan we 24/7 voor u klaar!