JMT International live met nieuwe website

donderdag, 03. november 2011

JMT International presenteert met trots haar nieuwe website. Op deze nieuwe klantgerichte website  is al het  meubilair en vloerbedekking van JMT op een overzichtelijke manier in beeld gebracht. Nieuw op de JMT website is de mogelijkheid om middels de knop ‘Corporate colours’ alle artikelen op kleur in een opslag inzichtelijk te krijgen. Tevens zijn alle beurzen waar JMT levert op de homepage direct toegankelijk. Een tweede verbetering is dat de gehele productpresentatie inclusief de maten, Cad-bestanden en in een later stadium de complementaire en alternatieve producten bij elkaar terug te vinden zijn.

Service, overzichtelijkheid en gemak waren de belangrijke uitgangspunten bij de ontwikkeling van de nieuwe website. De website biedt bezoekers, door middel van verschillende online ‘tools’, de mogelijkheid gemakkelijk producten te vinden, te vergelijken, te bestellen en te betalen. Met de lancering van deze nieuwe website is de ontwikkeling van de website echter nog niet tot stilstand gekomen. JMT International zal nieuwe ‘tools’ onderzoeken en ontwikkelen ten einde de klant optimaal te blijven ondersteunen.

 

Over JMT International

JMT is al bijna 30 jaar het toonaangevende verhuurbedrijf voor meubilair en vloerbedekking in de Europese markt van beurzen, evenementen en congressen. JMT biedt een zeer uitgebreid assortiment aan; van de laatste ontwerpen van topdesigners naar klassiekers tot aan de onmisbare standaardproducten. Mede door de internationale aanwezigheid mogen klanten een hoog serviceniveau en veel flexibiliteit verwachten, op alle Europese event locaties. JMT maakt deel uit van Boemer Rental Services Group.