‘Expect everything @ JMT’

dinsdag, 10. november 2015

Recent introduceerde JMT de nieuwe collectie 16. Deze bundelt voor het eerst de collectie van JMT International en die van JMT Floorcoverings samen. Daarmee realiseren we één voordeur voor onze twee productgroepen. Voor u als opdrachtgever is JMT één, en graag bieden we meubilair en vloerbedekking om die reden ook als één aan. Zoals u van ons gewend bent, verzorgt JMT voor u de complete beursstand inrichting of evenement inrichting.

Met de slogan ‘Rental furniture and floorcoverings, expect everything at JMT’ benadrukt JMT deze gedachte. Daarbij denken we vooral in mogelijkheden, waarmee meteen de IMPOSSIBLE-campagne is uiteengezet. Een campagne waarin alle ontkenningen met een JMT-groen kruis zijn doorgestreept.

Wilt u ook beschikken over de nieuwe catalogus? Klik hier!

 

Waarom JMT voor evenement inrichting?

JMT verzorgt al ruim 30 jaar meubilair en vloerbedekking om uw beursstand inrichting naar een hoger niveau te tillen. JMT levert niet alleen alle benodigdheden om uw evenement inrichting zo compleet mogelijk te maken, wij denken ook met u mee. Hierdoor zijn wij naast uw leverancier ook uw partner. JMT denkt in oplossingen, hier zit onze kracht. Naast het feit dat wij met u meedenken, bent u bij ons aan het juiste adres voor uw gehele beursstand inrichting. JMT levert namelijk zowel meubilair als vloerbedekking, en verzorgt de gehele logistiek eromheen. Of dat nu voor uw kortdurend evenement is, uw congres of uw bijzondere beursdeelname.

 

Nieuwe collectie

JMT is trots op haar nieuwe collectie. Wij hebben maar liefst 212 nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Hierdoor kunnen wij uw standinrichting nog completer maken. Nog meer kleuren, nieuwe stoelen, tafels en krukken zorgen voor een enorme uitbreiding van ons toch al zo brede assortiment.

 

6 redenen om voor JMT te kiezen!

Bij JMT houden wij ervan om u zo goed mogelijk te helpen en u alles onder één dak aan te kunnen bieden. Daarom bieden wij meubels, vloerbedekking en transport aan. Hierdoor heeft u in één keer uw gehele beursstand inrichting compleet.

 

Wij willen naast een totaalpakket ook kwaliteit bieden. JMT doet al 30 jaar haar best om u meubels en vloerbedekking van de beste kwaliteit te kunnen leveren. Door onze specialistische kennis en ruime ervaring maken wij uw beursstand tot een echte designstand met een inrichting van de hoogste kwaliteit.

 

Dit alles doet JMT met een zeer groot en uitgebreid assortiment. Zo weten wij zeker dat wij u (bijna) altijd kunnen bieden waar u behoefte aan heeft. Mochten wij ondanks ons ruime assortiment niet kunnen voldoen aan uw behoefte, schaffen wij de meubels indien nodig voor u aan zodat u deze vervolgens van ons kunt huren.

 

Dankzij onze internationale connecties leveren wij onze producten voor uw beursstand inrichting door heel Europa. JMT heeft namelijk vestigingen in acht Europese landen. Dus of u nou in Nederland of ergens anders in Europa een inrichting nodig heeft voor uw evenement, JMT is er voor u. En we zijn niet zomaar bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar zitten we letterlijk aan de telefoon voor u klaar!

 

Door onze jarenlange ervaring zijn wij meer dan een leverancier geworden. Wij zien onszelf als uw partner in business en wij denken graag met u mee om u de juiste oplossing te kunnen bieden. Niet alleen denkt JMT graag met u mee, wij denken ook graag aan het milieu. Als u voor JMT kiest, kiest u naast een kwalitatieve oplossing, ook voor duurzame oplossing voor uw evenement inrichting. 

 

 

JMT is genomineerd als Meetingssupplier van het Jaar!

donderdag, 08. oktober 2015

En daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op! Het is voor ons een bevestiging dat we voor u op de goede weg zijn, en dat we inderdaad het onmogelijke mogelijk maken.   

Vindt u dat ook? Stem dan vooral op ons door op deze link te klikken. Dank u wel!

 

 

 

De kracht van één!

vrijdag, 28. augustus 2015

Al dertig jaar is JMT toonaangevend in verhuur van vloerbedekking en meubilair. Maar het bedrijf is meer partner in business dan uitsluitend een leverancier. Meedenken in oplossingen is onze sterke kracht. Relaties ervaren ook de voordelen; op één adres vloerbedekking en meubels huren, en ook meteen de logistiek uitbesteden. Of dat nu voor uw kortdurend evenement is, uw congres of uw bijzondere beursdeelname.

 

1. Volledig ontzorgen

Wilt u vloerbedekking of tapijttegels huren? Maak het uzelf gemakkelijk en ervaar de kracht van één! Voor beide producten is slechts één telefoontje nodig. Wij nemen daarna alles uit handen, zorgen voor interne afstemming en, indien mogelijk natuurlijk, ook nog voor logistieke voordelen. U kunt tegelijkertijd vloerbedekking én tapijttegels huren en laten transporteren, zodat u geen twee vrachten hoeft te regelen.

 

2. Meubels huren van de hoogste kwaliteit

JMT staat al dertig jaar voor ongekende kwaliteit. We kiezen en geven gewoon altijd het beste: origineel design, hoogwaardige afwerking, de beste partners, een topassortiment en vakkundige medewerkers. Een bijzonder ontwerp in de vloerbedekking? Of een opvallende inrichting? Dankzij hun ruime expertise kunnen onze medewerkers het concept van de designers perfect vertalen. En ze weten daarnaast wat service op de beursvloer of bij de opbouw van een event betekent. Bovendien checken onze kwaliteitscontroleurs alles zorgvuldig voor vertrek. Zo weet u zeker dat u vloerbedekking en meubels van de beste kwaliteit huurt!

 

3. Omvangrijk assortiment

Met ons omvangrijke assortiment is elke ambiance denkbaar, van klassiek tot modern. Wilt u bijvoorbeeld stoelen huren? opvallend kunstgras? Of liever rubber, sisal, vinyl of tapijt? Kies uit twaalf soorten tapijt in maar liefst 272 kleuren. En onze collectie kliklaminaat biedt twaalf soorten en 64 dessins! Ook ons brede assortiment gebruiksefficiënte meubels onderhouden we met veel oog voor innovatie en exclusiviteit. Zonodig schaffen we meubels aan die u vervolgens kunt huren. Of we regelen de producten via onze andere vestigingen in Europa.

 

4. Vloerbedekking en meubels huren in binnen- en buitenland

We volgen u door heel Europa. Dat doen we via onze vestigingen en zusterbedrijven in acht Europese landen. U kunt dus ook vloerbedekking, meubels, stoelen en tafels huren voor evenementen, congressen of beurzen in het buiteland. En de levering houdt daarmee dezelfde snelheid die u van ons gewend bent.

 

5. Partner met méér service

Wij hebben één belangrijk devies: méér en betere service bieden dan anderen! Wij zien onszelf meer als partner in business dan als leverancier. Daarom denken wij altijd mee bij het vinden van de juiste oplossingen bij het huren van beursinrichting. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar, is onze respons op vragen snel en kunt u, ook in het buitenland, uit diverse leverdata kiezen.

 

6. Een duurzame keuze

Vloerbedekking, tafels en stoelen huren bij JMT betekent niet alleen een keuze voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid. Wij denken niet alleen aan vandaag, maar ook nog aan morgen. En u waarschijnlijk ook. Dan is het goed om te weten dat u voor een partner kiest die meubels, vloerbedekking en verpakkingsmateriaal waar mogelijk hergebruikt. Daarmee verlagen we de milieubelasting. Ook efficiëntere logistiek draagt daar aan bij. Oog hebben voor morgen dus.

Zonder toekomst kunt u het succes van vandaag niet nog eens herhalen.

 

Evenementen verhuur: Partnership JMT en Tom Postma

dinsdag, 30. juni 2015

JMT en Tom Postma zijn partners op het gebied van evenementen verhuur. Postma is een gerespecteerd designer. Ontwerpen van kunstbeurzen als de TEFAF en sportevenementen als het ABN AMRO World Tennis Tournament zijn van zijn hand. En om als leverancier van design-meubels en tapijttegels door Tom Postma als gewaardeerde partner bij evenementen verhuur genoemd te worden, streelt ons ego.

Immers, het onderstreept dat we goed bezig zijn op het gebied van ons brede en diepe assortiment voor evenementen verhuur. En dat we innovatie hoog in ons vaandel hebben staan en daar ook naar handelen. En het feit dat we als partner genoemd worden, doet ons ook deugd. Omdat we als geen ander weten hoe belangrijk partnership is. Dat komen we iedere dag tegen bij de verhuur van onze meubels en tapijttegels voor evenementen.

 

Partnership bij evenementen verhuur in de ogen van JMT

Het is geen geheim dat de exposant en het corporate bedrijf dat een event wil organiseren veeleisender is geworden. En daar hebben ze natuurlijk het volle recht toe.

Dat komt het eindproduct immers ten goede. Een trend bij evenementen verhuur, en bij de verhuur van beursmeubilair, is dat opdrachtgevers meer willen zonder echter hun budgetten te kunnen verruimen. Daar goed op in te kunnen spelen, vereist hecht partnerschap. Partnerschap met standbouwers en organisers bijvoorbeeld. In een groot aantal gevallen zijn we gelukkig al partner in evenementen verhuur, en dat willen we graag verder uitbreiden.

 

Bij evenementen verhuur samen voordelen behalen

Want als je de schakels hechter maakt, dan betrek je elkaar als partner eerder in het proces. En dat levert geheid voordelen op bij evenementen verhuur. Op logistiek gebied bijvoorbeeld, maar zeker ook bij het kiezen van welk meubilair op een stand of evenement kan worden geplaatst.

Die efficiency vertaalt zich in kostenbeheersing, terwijl je niet inboet op de vertrouwde service en kwaliteit. Op die manier krijgt de eindklant wat hij verwacht, en wat hij al lange tijd gewend is, maar dan wel tegen die nog steeds scherpe tarieven. Samen sterk bij evenementen verhuur dus; wat ons betreft het adagium van de toekomst. Alleen samen kun je eerder inspelen op wensen en verwachtingen, en kun je een beter product en een betere dienstverlening realiseren. Als hechte partners in evenementen verhuur.

Uniek in meubelverhuur: De awardwinning Tulpi

dinsdag, 02. juni 2015

Hij staat al een aantal jaar bij JMT International in de meubelverhuur collectie. En bij niemand anders. De Tulpi. Nu, 3 jaar nadat JMT de stoel toevoegde aan zijn meubelverhuur collectie, valt deze opvallende designstoel van Marco Manders weer in de prijzen.

Het innovatieve aan de Tulpi is de opklapbare zitting. Bovendien kan de Tulpi 360 graden om zijn as draaien, waardoor de gebruiker altijd zelf de ideale zitrichting kan kiezen. De Tulpi zal na verlaten van de zitting zacht dichtklappen zoals een echte tulp dit ook doet. Met deze eigenschappen past de stoel perfect in het meubelverhuur assortiment van JMT: innovatief, modern en toch heel gebruiksvriendelijk. Wilt u unieke stoelen huren voor een evenement? Dan kiest u voor de Tulpi. 

Onderscheidend in meubelverhuur; exclusieve en prijswinnende meubels

 

De Tulpi, die u dus exclusief in de meubelverhuur collectie van JMT kunt vinden, kreeg recentelijk de toonaangevende Golden A’ Design Award toegekend. Deze award-uitreiking is de meest voorname jaarlijkse design-competitie ter wereld.

Naast producten en ontwerpen voor de meubelverhuur zijn er ook andere categorieën. De award kwam voort uit de wens om uit de miljoenen producten en ontwerpen die jaarlijks geïntroduceerd worden de beste ontwerpen meer aandacht te geven. De award-winnende producten en ontwerpen krijgen uitgebreide aandacht tijdens het A 'Design Award Gala en tentoonstelling in Italië, en komen in de spotlight te staan van de internationale pers.

 

Meubelverhuur door JMT

De erkenning voor de Tulpi onderstreept eens te meer het innovatieve karakter van JMT in meubelverhuur. We kiezen en geven gewoon altijd het beste: origineel design, hoogwaardige afwerking, de beste partners, een topassortiment en vakkundige medewerkers. Een bijzonder ontwerp in de vloerbedekking? Of een opvallende inrichting? Dankzij onze ruime expertise in meubelverhuur kunnen onze medewerkers het concept van de designers perfect vertalen in hun dienstverlening. 

Bovendien weten ze wat service bij meubelverhuur betekent; op de beursvloer of bij de opbouw van een event. Zo checken onze kwaliteitscontroleurs alles zorgvuldig voor vertrek. Zo weet u zeker dat u vloerbedekking en meubels van de beste kwaliteit huurt!

JMT krijgt subsidie Europees Sociaal Fonds (ESF)

donderdag, 19. maart 2015

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) is het belangrijkste Europese middel om werkgelegenheid te ondersteunen, mensen aan werk te helpen en te houden. Middels de ESF subsidie 2014-2020 kunnen bedrijven, mensen langer en productief aan het werk houden. JMT heeft een verzoek tot subsidie ingediend en goedkeuring gekregen.

 

De ESF-subsidie maakt het Operational Excellence Progamma binnen JMT mogelijk.

Operational Excellence is een verzameling van de meest effectieve methodieken en technieken voor het bereiken van onderstaande doelen:

•        Produkten van een blijvende hoge kwaliteit voortbrengen 

•        Op tijd en in de juiste hoeveelheid leveren; first time right 

•        Produkten leveren tegen de laagst mogelijke kostprijs.

 

Om “live communication” te realiseren is ons team 24/7 actief. Van orderentry, projectmanagement tot de technische voorbereiding en uitvoering op locatie. Om het team nu en op termijn op een verantwoorde wijze duurzaam met passie en plezier te laten werken, is aandacht voor de fysieke en mentale belasting een speerpunt binnen JMT.

 

Het Europees Sociaal fonds investeert in onze toekomst!

 

 

Nieuw beursmeubilair

vrijdag, 13. februari 2015

Onderscheidend zijn is belangrijk. Voor u, als partner voor uw opdrachtgevers. En daarom ook voor ons, als úw partner in meubelverhuur. Want uiteindelijk gaat het om de beursstand van uw opdrachtgever. Door het inzetten van de nieuwe meubels van JMT laat u uw klant eens te meer zien dat u op de hoogte bent van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

In de loop van 2014 heeft JMT natuurlijk nieuw beursmeubilair geïntroduceerd. Meubilair voor beurzen, evenementen en congressen. Meubilair wat anders is dan anders. Voor binnen en voor buiten, voor uw beursstand en voor uw evenement. De Barrati’s, de Inside Out, de Seaside, de Trapani; het is zomaar een greep uit onze nieuwe collectie.

 

Ook in 2015

Natuurlijk zijn we trots op onze nieuwe aanwinsten. Maar ook in 2015 is het uiteraard onze bedoeling om u nóg meer nieuwe producten te kunnen laten zien.

Dus u kunt in de loop van de komende maanden op regelmatige basis nieuws van ons verwachten op het gebied van beursmeubilair. Omdat we ons, net als u, willen blijven onderscheiden.

 

Nieuwe items en bestaande successen

Natuurlijk zorgen wij ook in 2015 weer voor een uitgebreid assortiment voor de inrichting van uw stand of evenement. Want of het nu stoelen, tafels, vitrines, displays, folderrekken of opbergrekken zijn, de meubels van JMT helpen u met de samenstelling van uw perfecte beursstand inrichting.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over uw beursstand inrichting en meubilair. Of bel ons op 0167–523925

Season's greetings

donderdag, 19. februari 2015

Alle medewerkers van JMT danken u voor het vertrouwen in 2014 en wensen u hele fijne kerstdagen en een gezond 2015 toe

Klik hier voor de kerstfilm

Klanttevredenheid en kwaliteit

woensdag, 14. mei 2014

Alles wat we doen bij JMT doen we voor u en uw opdrachtgever. Voor een optimaal resultaat op uw beurs of evenement. En uiteraard willen we graag weten of we dat goed doen. Of we aan uw verwachtingen voldoen, of deze wellicht overtreffen. Om dat in kaart te brengen, is JMT begin 2014 gestart met tevredenheidsonderzoeken. De uiteindelijke doelstelling hiervan is uiteraard om niet alleen te weten wat u van ons vindt, maar juist om verbeteringen te kunnen doorvoeren in onze product- en dienstverlening. 

Eerste resultaten

In een korte maandelijkse enquête vragen wij de mening van onze opdrachtgevers over de kwaliteit van onze meubels, de communicatie, de dienstverlening, onze prijs-kwaliteitverhouding en ons assortiment. Wij hebben onszelf per onderdeel een cijfer van 7,5 tot doel gesteld, en de eerste resultaten stemmen ons tevreden. Na drie maanden meten halen we voor ieder onderdeel onze doelstelling, en het is aan ons om voor de komende periode onze doelstelling naar boven bij te stellen. Immers, we streven altijd naar verbetering!

Kritisch op kwaliteit

En die ruimte voor verbetering is er altijd. Voor verbetering in ons aanbod én in onze dienstverlening. En daar werken we dan ook hard aan. Alle meubels die terugkomen van beurzen en evenementen worden aan een nauwkeurige inspectie onderworpen, en waar nodig worden zaken aangepast, gerepareerd en vervangen. Zo hebben we in de afgelopen maanden uiteraard reparaties doorgevoerd aan tafels en stoelen, maar hebben we ook verstelbare frames voor enkele van onze tafels gemaakt, om zo een betere handling, en dus ook minder schadegevoeligheid te bewerkstelligen.

Uitbreiding assortiment

Onderdeel van onze kwaliteit is en blijft ook de continue uitbreiding van ons assortiment. U kunt bij ons stoelen huren, maar ook tafels en statafels huren. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan ander beursmeubilair

Ons bezoek aan de toonaangevende meubelbeurs I-Salone in Milaan in april heeft ook dit jaar weer nieuw, bijzonder meubilair op. Binnenkort zullen we u verder informeren over de meubels die we in ons assortiment gaan opnemen.

Suggesties?

Graag nodigen we u uit om ons suggesties aan de hand te doen hoe we u nóg beter van dienst kunnen zijn. Deze suggesties kunt u mailen aan , commercial manager bij JMT.

JMT-app voor JMT Meubilair en Vloerbedekking !

dinsdag, 08. oktober 2013

Als je vooruit wilt komen, moet je af en toe even stilstaan. Om die reden heeft JMT nog eens goed gekeken naar onze service. Hoe goed gaat het nu en waar kan het beter? Dat leidde tot de ontwikkeling van de unieke en gebruiksvriendelijke JMT-app waarmee wij u als belangrijke relatie nóg beter kunnen ontzorgen.

Veel gemak en voordeel

De innovatieve JMT-app biedt u zeer veel voordelen. Op de homepage ziet u onze productcategorieën, komende events en nieuwste producten. Eigenlijk zoals bij onze website. Maar bestellen gaat met de app nu nóg gemakkelijker. Bovendien kunt u orders aanmaken of wijzigen waar u maar wilt; ook op de beursvloer of die van het congres. Via deze ‘live order’ ziet u real time de actuele stand van zaken. En dat voor al uw aanwezige klanten op bijvoorbeeld de beurs. Dat maakt het overbodig de hele papierhandel steeds mee te nemen. Heeft u vragen? Dan kunt u via de app ook met ons chatten (als er wifi is op de beursvloer).

Zeer gebruiksvriendelijk

De JMT-app blinkt uit in gebruiksgemak. U hoeft zich niet steeds opnieuw aan te melden en belangrijke data worden al automatisch ingevuld. Veder biedt de app de grootste evenementenkalender van Europa. Werkelijk alle Europese events hebben wij voor u in de app opgenomen. Dat scheelt u veel speurwerk op internet.

Wacht dus niet te lang, download de JMT-app nu in de App Store. Wij zijn benieuwd naar uw reacties en wensen u veel gebruiksgemak!